dügün davetiye sözleri - Genel Bakış

Wiki Article


178- Geleceğe dürüst sakıncasız adımlarla atacakları bu ilk aşamaı bu arada yürümek ve mutluluğu benimsemek üzere sizlerle yanında olmaktan saadet duyarız…

Kalbine sığmayan bir aşkla sevmeli en çocuk yerinden mirlamalı şu demek oluyor ki pişgaraz kazanç kokusu gelmeli sonra. İnsan sevdi mi! Vesair aşklar kendini fesh etmeli.

Yaşamımızın en anlamlı gününde siz canan dostlarımızla baş başa olmaktan izzetinefis duyacağız.

• Aşkımızın sıkıntısızıntısına baplarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu geceleyin, mutluluğa varırken yanımızda olmaya ne dersiniz?

İnsan sevdi mi kalbini kanatırcasına sevmeli, asuman mai bir emekle alkışlanmalı bunu denizler denli ıslak bir utangaçlıkla koşemtiaı dalgalarına beşer sevdi mi!

Avluımızın en dosdoğru sonucunı verip, ikimizde tamam diyoruz ve siz temiz dostlarımızı şahidimiz olarak bekliyoruz.

Allah'ın emrini, Peygamberimizin kavlini alegori getireceğimiz en özel hasetmüzde siz bile mutluluğumuza ve yeni yaşamımıza girişim attığımız esas şerik sarhoş olmak icap misiniz?

Tığ kez ele tutuşarak aynı hayata etap atmaya karar verdik. Biz kalplerimizi birleştirerek dü emanetı bir halletmeye hüküm verdik. Yanında bir ömürın kapısını araladığımız, duyulmamış davetiye sözleri aynı mutluluklara sevineceğimiz, aynı hüzünlere üzüleceğimiz, aynı ekmeği aynı sofrada paylaşacağımız yazgıımızın en anlamlı gününde siz kalburüstü sevdiklerimizi üstımızda görmekten kâm duyacağız.

Aranızdaki bekarları kendinizden ve cariyelerinizden hayır davranışlı olanları evlendirin. Eğer bunlar kimsesiz iseler,

İki evren mutluluğu duası ile birlikteliğimize ilk girişimı atarken, siz sevdiklerimizi bile davetiye sözleri aramızda görmekten onur duyarız. 

Bedava aile sevgisi ve güveniyle büyüyüp sundurma adlı yolculukta kendi irademizle aldığımız evlilik sonucumızın geleceği kucaklayacak ilk "Ha"ini siz değerli ziyaretçilerimizin huzurunda söylemekten

Kader tanıdıktırdı bizi Çok seviyoruz birbirimizi Cebellar girse aramıza ayıramaz ikimizi Bekliyoruz sizleri Unutmayın bizleri Bu mutlu hasetmüze Bekliyoruz hepinizi.

114-Beraberliğimizi evliliğe götürücü bu yolda mutluluğumuzu siz kıymettar dostlarımızla onaylamak istiyoruz…

Geleceğe muhik atacakları Bu ilk aşamaı beraberce yürümek Ve mutluluğu benimsemek üzere Sizlerle alay malay olmaktan ongunluk duyarlar.

Report this wiki page